Maarten van Luit Freestyle Clinic VV Bergambacht

Succesvolle freestyle clinic bij VV Bergambacht!

Leerzame clinic voor de kinderen

Ik heb een ontzettend leuke clinic mogen geven bij Voetbal vereniging Bergambacht. De kinderen waren de hele middag erg druk bezig om allerlei voetbal trucjes te leren. Het was geweldig! Ze hadden al heel snel nieuwe tricks onder de knie. De kinderen waren erg enthousiast en leergierig! Dat is waar ik enorm van houdt: Mijn passie overbrengen op kinderen die ontzettend veel plezier in het voetbal beleven.

In korte tijd veel leren

Deze dag heb ik de kinderen behoorlijk veel trucjes geleerd! Één van de ouders van de kinderen zei achteraf:

Wauw! Ik had niet gedacht dat mijn zoon dit in zo’n korte tijd kon leren!

De dag was erg geslaagd en ik ben blij dat van waarde mocht zijn! Bent u ook enthousiast geworden naar mijn clinic? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Informeer naar de mogelijkheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *