Maarten van Luit freestyle voetbal clinic

Freestyle voetbal clinic

EEN GROEPSLES FREESTYLE VOETBAL CLINIC

Je ziet het letterlijk en figuurlijk overal voorbij schieten; ‘Freestyle voetbal’. Het wordt tegenwoordig steeds bekender: de vetste trucs uitvoeren met een voetbal. In de freestyle voetbal clinic/workshop van Maarten van Luit neemt hij je mee in de wereld van freestyle voetbal. Of je geen enkele truc kunt of al wel een aantal, deze workshop is voor iedereen een uitdaging! De groepsles is het meest geschikt voor de leeftijd 6 – 20 jaar.

Bekijk de video, waarin Maarten een freestyle voetbal clinic verzorgt op de school “Het Kompas” in Hoorn.

 

Privéles freestyle voetbal clinic

Tijdens de privéles van Maarten krijgt de deelnemer trucs bijgeleerd op zijn/haar niveau. Een toffe freestyle voetbal clinic waarbij Maarten als instructeur pedagogisch verantwoord te werk zal gaan met zijn/haar deelnemer. Het enthousiasme en zelfvertrouwen zal gedurende de privéles enorm groeien naarmate de trucs lukken!

Meer foto’s bekijken? Ga naar de media pagina.

Interesse?

Ziet u een mogelijkheid om Maarten in te zetten tijdens uw evenement, schoolactiviteit, verjaardagsfeest of kampweek? Neem vrijblijvend contact op. Heeft u wellicht meer interesse in een freestyle voetbal show? Lees dan meer over de show die Maarten voor u kan verzorgen!