MAAK KENNIS MET MAARTEN VAN LUIT

Mijn naam is Maarten van Luit en ben geboren op 10 september 1990 in Amsterdam. Ik heb tot ongeveer mijn veertiende jaar veldvoetbal gespeeld. Dat was echt mijn passie tot ik Freestyle Football ontdekte. Ik was een jaar of achttien toen ik op YouTube een filmpje zag van iemand die allerlei tricks deed met een bal. Dat was het moment dat ik besloot om ook te beginnen met freestyle football.

Tegenwoordig verzorg ik ook freestyle voetbal clinics en freestyle voetbal shows
Ik had nog totaal geen idee wat ik er mee zou willen gaan doen, maar ik vond het leuk en begon eigenlijk gewoon een beetje voor de lol. Ik kan echt niet geloven wat ik tot nu toe heb bereikt! Ik train elke dag en wordt steeds beter, het is een echt passie van me en dat is het recept tot succes.

TRICKS LEREN MET EEN BAL

2009 – Na een half jaar begon ik echt goed te freestylen en zo bleef ik vorderingen maken. Na 1 jaar begon ik al kleine shows te geven. Inmiddels gaat dat zo goed dat ik echt grote shows kan en wil doen. Daar blijf ik elke dag voor trainen, want deze passie gaat nooit meer over! 

Mijn droom was om bij Ajax een freestyle show te geven tijdens de rust. Op 27 oktober 2010 werd mijn droom werkelijkheid. Daar stond ik dan, middenin de Amsterdam ArenA, mijn freestyle kunsten te vertonen tijdens de rust!  

2016 – Ik ben nog elke dag bezig met mijn passie! Ik train gemiddeld 14-24 uur in de week en weerleg mijn grenzen om kinderen en jongeren vandaag de dag te inspireren.

 

 

CAMPAGNES EN PROJECTEN

Maarten van Luit is een waar talent, uniek in zijn soort! Doordat deze freestyle voetballer bij de top behoort leent hij zich uitstekend voor commercials, promotiecampagnes of andere marketing gerelateerde zaken. Zo wordt hij vandaag de dag o.a. ingezet voor een muziek video’s, TV-optredens, buitenlandse projecten, commercials en grote events. Als gedreven sportman, voetbal entertainer en rolmodel steekt hij mensen makkelijk aan. Freestyle voetbal is de ultieme publiekstrekker. De positieve uitstraling, enthousiasme en drive die men heeft in deze scene maakt het bovendien geweldig om met Maarten te werken.

Maarten speelt in de videoclip van Armin van Buuren – We Are Here To Make Some Noise

Bekijk meer projecten waar Maarten aan mee heeft gewerkt.

VISIE

Sport en beweging verbindt en verbroedert. Het brengt je ontspanning en geeft jou de mogelijkheid om nieuwe perspectieven te ontdekken. Sport zet zowel jezelf als de ander in beweging. Maarten draagt hier graag aan bij heeft de drive en wil om anderen te inspireren door freestyle voetbal, zijn passie. Maarten moedigt jong en oud aan om op zoek te gaan naar eigen kwaliteiten en talenten. Hij zet zich hierbij in voor de ontwikkeling van het individu en sociale gerechtigheid in binnen- en buitenland. Om nieuwe inspiratie op te doen en tot steun te zijn waar nodig, komt hij in contact met mensen uit allerlei culturen met diverse achtergronden. Maarten kiest er bewust voor om anders te willen zijn. Om dit te bereiken moet je niet alleen spreken vanuit je voeten, maar vanuit je dagelijks doen en laten.

 WAT ZEGGEN MENSEN OVER MAARTEN VAN LUIT:

“Alkmaarse freestyle voetballer Maarten van Luit grijpt naast wereldtitel”
Bron: www.dichtbij.nl

“Ronaldinho, Ronaldo en Messi. Ze staan allemaal bekend om hun wervelende acties op het veld. Maar het kan ook anders. Twee weken geleden was het EK Freestyle Football. Een sport waar je tegenwoordig je brood mee kan verdienen. De bekendste Nederlandse freestyle voetballer is Maarten van Luit.”
Bron: www.sportnieuws.nl

De Nederlander Maarten van Luit legde met zijn bijzondere skills beslag op het zilver.
Bron: www.nos.nl

Staand, zittend of liggend. Met de voet, hoofd, hak, knie of scheenbeen. Freestyle voetballer Maarten kan op ontelbaar veel manieren een balletje hooghouden.
Bron: www.volkskrant.nl

“Hij werkte mee aan een videoclip van d.j. Armin van Buuren. Deed 4 jaar geleden mee aan Holland’s Got Talent. Vertoonde zijn kunsten tijdens open dagen – 2012 en 2013 – van in totaal 20 eredivisieclubs. Werd in 2012 en vorig jaar Nederlands kampioen freestyle voetbal. Gaf al meer dan 500 shows door heel Nederland.”
Bron: www.menterwolde.info

 

 

INTERESSE?

Freestyle voetballer Maarten van Luit boeken of inhuren voor een commercial, campagne, project of andere marketing gerelateerde zaken? Neem vrijblijvend contact op. Lees meer over de freestyle show en  Lees meer over de freestyle clinic